Dešavanja

Friday Mix Party

Friday Mix Party je pogodna prilika za sve one, koji žele da se zabave i druže u opuštenoj atmosferi. Ulaz za na ovu žurku je dozvoljen svima – parovima, solo damama i muškarcima. Na stranici Pravila kluba možete se informisati o pravilima ponašanja, koje je poželjno za klub ovakvog tipa. Rezervacija je obavezna.

Saturday Couple Party

Couple Party je predviđen za parove, koji znaju da uživaju u eleganciji. Za ovu priliku je obavezan elegantan ili sexy dress code. Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj glamurozan party. Na stranici Kontakt možete naprviti rezervaciju i prijaviti se na vreme. Dobrodošli.

Blackdiamond All Inklusive Party

Blackdiamond Club svakog meseca organizuje za svoje članove All Inclusive Party, gde možete tokom cele noći da konzumirate pića domaće proizvodnje u neograničenim količinama. Poželjan je elegantan ili sexy dress code. Ulaz na ovu žurku je dozvoljen parovima i solo damama.

Maskenbal Party

Maskenbal Party je pogodna prilika za sve one, koji prvi put dolaze u klub i žele da na što diskretniji način osete čari swinga. Na ovoj žurci možete nositi masku tokom cele noći i potpuno zaštititi svoj identitet. Ukoliko niste poneli svoju masku, istu ćete dobiti na ulazu u klub.

Darkroom Underwear Party

Darkroom Underwear Party je omiljena žurka svih swingera, koji u romantičnoj atmosferi žele da se zabave u Blackdiamond klubu. Dress code za ovu žurku je obavezan – sexy donji veš. U predviđenoj prostoriji u klubu imate mogućnost da se presvučete i odložite svoje stvari i opušteno uživate u Darkroom Underwear žurci.

Double Drink Party

Na ovoj žurci su Vam obezbeđena dva pića po ceni jednog. Dress code za ovaj party obavezan, a poželjno je doći elegantno ili sexy odeven. Zbog posećenosti ove žurke preporučujemo da na vreme napravite svoju rezervaciju putem formulara, koji ćete naći na Kontakt stranici. Ulaz je dozvoljen parovima i solo damama. 

Blackroom Party​

Savršena prilika da osetite mistiku swinga. Prigušena svetla i dah glamura učiniće da se osećate opušteno i prijatno. Blackroom Party je omiljena i veoma posećena žurka, tako da preporučujemo da napravite rezervaciju na vreme. Prepustite se Vašoj mašti i ostvarite svoje sexy fantazije. Čekamo Vas.

Lollypop Party

Ukoliko volite da se zabavite uz opuštenu atmosferu, Lollypop Party je prava prilika za Vas. Lollypops, baloni i sexy igračke učiniće ovu žurku još zabavnijom. Poželjan je sexy dress code. Ponesite dobro raspoloženje i dobar provod je zagarantovan. Čekamo Vas u Blackdiamond klubu.

Spain Sangria Party

Treba vam opuštanje, želite negde da uživate sa svojim partnerom i da se dobro zabavite? Spain Sangria Party priuštiće Vam kompletno zadovoljstvo. Uz sexy muziku, voće i slatko Sangria vino, koje možete konzumirati gratis tokom cele noći, dobra zabava u Black Diamond klubu biće zagarantovana. Dobrodošli u Black Diamond Swinger Club.